ποιοι ειμαστε

About Us

Η Premium Media Services – οι φίλοι και οι λακωνικοί μας λένε PMS – έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον άγριο κόσμο των media πριν από περίπου 15 χρόνια. Αρχικά δραστηριοποιηθήκαμε ως ένα μικρό media shop, όμως σιγά σιγά η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η αγάπη του κόσμου (ναι, γιατί όχι;) μας έκαναν να εξελιχθούμε και να προσφέρουμε πλέον το σύνολο των υπηρεσιών που έχουν σχέση με τα ΜΜΕ, από τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ και websites, έως την ολοκληρωμένη media strategy και την παροχή consulting services.

Η PMS ευδοκιμεί και δημιουργεί σε κάθε μιντιακό περιβάλλον – τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό έντυπο ή ηλεκτρονικό. Αν κάτι μας κάνει να νιώθουμε ικανοποίηση για την PMS και να ατενίζουμε το πέλαγος των media με αισιοδοξία, είναι ότι η εταιρεία ανδρώθηκε (ας μας συγχωρήσουν οι κυρίες, δεν υπάρχει καμιά υπόνοια σεξισμού στη χρήση του ρήματος), αύξησε και επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε μια χρονική περίοδο που το οικονομικό περιβάλλον υπήρξε εξαιρετικά ασφυκτικό και εχθρικό για τον τομέα της διαφήμισης.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο έμπρακτης επιβράβευσης για τη δουλειά που κάνουμε και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας.

CLIENT ORIENTED; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

Ποια νομίζετε ότι είναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα που παρουσιάζουν οι διαφημιστικές εταιρείες; Μήπως η ατελείωτη γραφειοκρατία και τα ατελείωτα meetings, η τάση να παρουσιάζεται η πιο ασήμαντη εργασία ως υπερπαραγωγή, η υπερβολική χρήση κλισέ και αγγλικών όρων – όλα με απώτερο σκοπό βεβαίως την υπερτιμολόγηση των υπηρεσιών τους; Τι θα πει «client oriented», παραδείγματος χάρη, υπάρχουν και εταιρείες που δεν είναι προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση των πελατών τους αλλά στην εξυπηρέτηση του… ανταγωνισμού;

Στην PMS τα πράγματα είναι διαφορετικά: ως μικρή και ευέλικτη εταιρεία, δραστηριοποιούμαστε άμεσα για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, χωρίς να προσπαθούμε να πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να «βαφτίζουμε» κάθε ενέργειά μας με ένα σύνθετο αγγλικό όρο ώστε να εντυπωσιάσουμε.  Η PMS δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει φίλους που έγιναν πελάτες και αναπτύχθηκε ακριβώς γιατί πολλαπλασιάστηκαν οι ανάγκες του πελατολογίου της.

Το αποτέλεσμα είναι να δραστηριοποιούμαστε πλέον σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας και να έχουμε γίνει ειδικοί χάρη στην εμπειρία μας: γνωρίζουμε τα πάντα γιατί τα έχουμε κάνει ξανά και ξανά. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο της παρουσίας τους στα ΜΜΕ, χωρίς να προσπαθούμε να τους… ψαρώσουμε, χρησιμοποιώντας όρους με τους οποίους δεν είναι εξοικειωμένοι.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Consulting

Media Strategy

Media Planning

Media Buying

TV & Radio Spot Production

Print & Outdoor Creative Content

Graphic Design

Advertorials

Copywriting

Corporate Publications

Website Construction

Website Content

Social Media Strategy

Social Media Content

Events

Expos